Aktuální informace

07. 07. 2015

Uzavřeli jsme partnerství s Asociací jazykových škol


S potěšením oznamujeme, že jsme se stali hrdými partnery Asociace jazykových škol AJŠ.

Co je AJŠA?

AJŠA Asociace jazykových škol a agentur ČR je profesní sdružení, které si zakládá na kvalitě. Vzniklo v roce 2005 a v současnosti má 40 členských organizací s působností po celé České republice a 2 organizace partnerské.

Posláním AJŠA je zdokonalovat jazykové vzdělávání v regionech České republiky, rozvíjet činnost a profesní prestiž svých členů. Jazykové školy sdružené v AJŠA zastávají společné principy kvality popsané v Kodexu kvality. Tento zaručuje vysoký standard služeb, které školy a agentury dodávají svým zákazníkům.

Asociace zároveň hájí hospodářské a profesní zájmy členských škol a agentur a navazuje spolupráci s národními i mezinárodními profesními asociacemi, akademickými a vzdělávacími subjekty a dalšími organizacemi v otázce rozvoje jazykového vzdělávání. AJŠA se dále podílí na vzdělávacích programech a projektech EU a zprostředkovává poradenské služby pro své členy.

AJŠA dnes sdružuje jazykové školy a společností z navazujících oborů ze všech regionů ČR a je tak největší asociací jazykových škol v ČR. Jejich konsolidovaný roční obrat v roce 2009 činil asi 1,3 miliardy Kč.



Books & Books: › Aktuality


Books & Books s.r.o.


Maloobchodní, velkoobchodní i internetový prodej jazykové literatury a učebnic pro ZŠ, SŠ, jazykové školy i pro individuální výuku.

Nejvýznamější nakladatelé v naší nabídce   přehled všech ›



Books & Books s.r.o.
Vesce 65, 392 01 Vesce

IČ: 28122437 - DIČ: CZ28122437

Vytvořili © 2015 machina.cz